HOẠT ĐỘNG NGOẠI KHOÁ: ẨM THỰC BA MIỀN “BẮC- TRUNG- NAM”

Hoà cùng không khí chuẩn bị cho mùa hè năng động – rộng tương lai. Trường Anh Việt Mỹ đã tổ chức sự kiện ngoại khoá âm thực ba miền “Bắc – Trung – Nam” vào chiều ngày 28/05/2024, như một món quà đặc biệt dành tặng cho tất cả các em học sinh. Qua một năm học cùng với bao nhiêu sự cố gắng, thành công của Thầy và trò trường Anh Việt Mỹ.

Lễ hội là dịp để các em học sinh được trải nghiệm những điều lý thú với rất nhiều món ăn Thầy/ Cô đã chuẩn bị thực đơn rất phong phú cho tiệc Buffet gồm: Món khai vị, món chính và tráng miệng. 🍕🌭🍉

Đó sẽ là những kỷ niệm và dấu ấn tuyệt vời trong kí ức tuổi thơ đáng nhớ của các em.

🍜 Chúng ta hãy cùng nhìn lại những khoảnh khắc rất vui của lễ hội ẩm thực này nhé!

EXTRACURRICULAR ACTIVITIES: THREE-REGIONAL CUISINE “NORTH-CENTRAL-SOUTH”

🌟 Join us in preparing for a dynamic summer and a bright future! The English Vietnamese American School is organizing an extracurricular food event featuring cuisine from the three regions “North – Central – South” on the afternoon of May 28, 2024, as a special gift for all students. After a school year filled with many efforts and successes from the teachers and students of EVA Primary School, this festival is an opportunity for students to experience many interesting dishes. The teachers have prepared a very rich buffet menu, including appetizers, main dishes, and desserts. 🍕🌭🍉 These will be wonderful and memorable moments in their precious childhood memories.

🍜 Let’s look back at the happy moments of this food festival!

🏫TRƯỜNG TIỂU HỌC ANH VIỆT MỸ
☎️ Hotline: 028 3940 2100