🌻 CHƯƠNG TRÌNH DỰ BỊ ĐỘI VIÊN 🌻

🏫Ngày 04/04/2024, Liên đội Trường Tiểu học Anh Việt Mỹ đã tổ chức Chương trình “Dự bị Đội viên” cho 95 Nhi đồng Khối 3, 4, 5.

Về tham dự buổi lễ có sự góp mặt của:

🌹 Cô Nguyễn Thị Kim Trang – Uỷ viên Thường vụ Quận Đoàn – Phó chủ tịch Hội đồng Đội Quận 4.

🌹 Cô Trần Thị Phương Thảo – Tổng phụ trách Đội trường Tiểu học Đống Đa – Báo cáo viên Quận 4.

🇻🇳 Thông qua chương trình, các em học sinh được giáo dục lòng yêu nước, hiểu về ý nghĩa của khăn quàng đỏ. Từ đó các em sẽ cố gắng quyết tâm học tập tốt, giữ vững đạo đức và lối sống lành mạnh. Luôn là con ngoan trò giỏi, xứng đáng cháu ngoan Bác Hồ.👨🏻‍ 🎓👩🏻‍🎓

📸📸📸 Sau đây là một số hình ảnh của hoạt động ý nghĩa này!

🌻 THE PREPARATORY MEMBER OF THE HO CHI MINH YOUNG PIONEER ORGANIZATION PROGRAM 🌻

🏫 On April 4, 2024, the Ho Chi Minh Young Pioneer Organization at the English Vietnamese American Primary School organized the Preparatory Member Program of the Ho Chi Minh Young Pioneer Organization for 95 students in Grades 3, 4, and 5.

Attending the ceremony were:

🌹 Ms. Nguyen Thi Kim Trang – Member of the Standing Committee of the District Youth Union – Vice Chairman of the Ho Chi Minh Young Pioneer Organization of District 4.

🌹 Ms. Tran Thi Phuong Thao – General Manager of the Ho Chi Minh Young Pioneer Organization at Dong Da Primary School – District 4 Rapporteur.

🇻🇳 Through the program, students were educated on patriotism and understood the meaning of the Young Pioneer’s red scarf. From there, they will strive to study well, maintain ethics, and lead a healthy lifestyle. Always a good son and a good student, worthy of being Uncle Ho’s proud grandchild.👨‍🎓👩‍🎓

📸📸📸 Here are some pictures of the meaningful activity!

🏫TRƯỜNG TIỂU HỌC ANH VIỆT MỸ
☎️ Hotline: 028 3940 2100