Nhân dịp lễ kỉ niệm 40 năm ngày Nhà giáo Việt Nam Trường Tiểu học Anh Việt Mỹ đã tổ chức cuộc thi: “RUNG CHUÔNG VÀNG”

Đây là sân chơi bổ ích không chỉ để các bạn nhỏ ôn lại các kiến thức mà còn là cơ hội để tìm ra các HS có sự bản lĩnh và kiến thức toàn diện trên mọi lĩnh vực với tinh thần “Học mà Chơi – Chơi mà Học”.
Hãy cùng nhìn xem các bạn nhỏ đang rất háo hức và chơi hết mình với những bộ câu hỏi từ đơn giản đến nâng cao này nhé!
RING THE GOLDEN BELL 🔔 🥇 ⚜ To commemorate the 40th anniversary of Vietnamese Teacher Day (20/11/1982 – 20/11/2022) ⚜ EVA primary school hosted a game show called “Ring the Golden Bell” in order to create a dynamic and beneficial environment for students to demonstrate and show off their abilities and intelligence, exchange knowledge and life experiences, and learn about a variety of subjects and social understanding. With the spirit of learning to play – play to learn.
Now, let’s enjoy these meaningful moments with us!