Trường Tiểu học Anh Việt Mỹ tổ chức tiết dạy OPEN HOUSE trong sáng ngày 25/11/2022

LEVEL 3.1 và Cô giáo Tô Thị Thanh Thư đã cùng nhau tham gia tiết học thật bổ ích nói về “Thói quen mỗi ngày”. Bố/ Mẹ sẽ hiểu rõ hơn về những hoạt động Dạy & Học của các con ở trường; từ đó có thể đồng hành cùng con nhiều hơn trong việc học & phát triển kỹ năng một cách toàn diện hơn.
🎉 Xin mời cả nhà cùng nhìn lại những khoảnh khắc thân thương của Lớp 3.1 nhé!
🌹On the morning of November 25th, 2022 (Academic year: 2022-2023) The English Vietnamese American Primary School is excited to invite parents of EVA students to the OPEN HOUSE lesson.
Together with LEVEL 3.1, Teacher To Thi Thanh Thu (Ms. Rose) conducted a really beneficial lesson on “Daily Routines.” Parents will have a better understanding of their children’s Teaching & Learning activities at school; from there, they can accompany their children more in learning & developing skills in a more comprehensive way.
🎉Let’s all take a look back at the lovely moments of Level 3.1!