🎊🎊LỄ SƠ KẾT HỌC KÌ I (NĂM HỌC: 2023-2024)🎊🎊

🎊🎊LỄ SƠ KẾT HỌC KÌ I (NĂM HỌC: 2023-2024) 🎊🎊

🎆 Cùng hoà chung trong không khí tưng bừng háo hức chào đón năm mới Xuân Giáp Thìn 2024, trường Tiểu học Anh Việt Mỹ long trọng tổ chức Lễ sơ kết Học Kì I (NH: 2023-2024) để nhìn lại những khoảng khắc kỳ diệu đã làm được; bên cạnh đó có dịp động viên khuyến khích các em HS về mặt học tập, rèn luyện, các hoạt động ngoại khóa và các thành tích mà Thầy & Trò đã luôn nỗ lực phấn đấu để đạt được trong suốt thời gian qua. Tại buổi lễ, BGH nhà trường cùng đưa ra các phương hướng phấn đấu “Dạy tốt – Học tốt” “Mỗi ngày đến trường là một ngày vui – Nhân đôi hạnh phúc” để hoàn thành xuất sắc nhiệm vụ trong năm học.

✨ Nhân dịp năm mới, nhà trường kính chúc Quý PHHS – Quý Thầy/ Cô và các em HS thật nhiều sức khỏe, bình an, an khang thịnh vượng và hạnh phúc!❤️❤️❤️

🎊🎊 SEMESTER CLOSING CEREMONY (ACADEMIC YEAR 2023-2024) 🎊🎊

🎆 Joining together in the jubilant atmosphere of excitement to welcome the new year 2024, English Vietnam American Primary School solemnly organized the Semester Closing Ceremony (AY: 2023-2024) to look back at the magical moments that have been achieved; In addition, there is an opportunity to encourage students to achieve success in learning, training, extracurricular activities, and the achievements that teachers and students have been striving to achieve. At the ceremony, the school’s Board of Directors jointly proposed directions for striving“Teach well – Learn well” and “Every single day going to school is a happy day – Double happiness” to complete tasks during the school year.

✨ On the occasion of the new year, the school respectfully wishes all parents, teachers and students good health, peace, prosperity, and happiness!❤️❤️❤️

🏫TRƯỜNG TIỂU HỌC ANH VIỆT MỸ
☎️ Hotline: 028 3940 2100