❄️❄️ 🎅 HOẠT ĐỘNG: GIÁNG SINH AN LÀNH🎄🎄 ☃

☃ 🌤 Mỗi buổi sáng đến trường với cái không khí se lạnh, khắp nơi ngân vang những bài hát Giáng sinh vui nhộn, chắc hẳn trong lòng chúng ta ai cũng bừng lên những cảm xúc rộn ràng, hân hoan chào đón một mùa lễ hội Giáng sinh đang đến gần.

🎄🎁 Hoà trong không khí đó, các Thầy/ Cô trường Tiểu học Anh Việt Mỹ đã tổ chức cho các bạn nhỏ một buổi lễ hội Noel thật ấm áp, vui tươi.

🎁 Ông già Noel và Công chúa Tuyết đã mang những món quà xinh xắn, những thông điệp ý nghĩa đến tặng cho các em nhỏ.

🌟 Chúc các em luôn chăm ngoan, học giỏi, xứng đáng là “Mầm non tương lai của đất nước”. Chúc mọi người có mùa Giáng sinh an lành & hạnh phúc.

📸 Nào, chúng ta hãy cùng ngắm những hình ảnh đáng yêu của các bé đón Giáng sinh tại trường Anh Việt Mỹ nhé!

❄️❄️🎅ACTIVITY: MERRY CHRISTMAS🎄🎄☃️

☃️🌤️Every morning when we go to school with the chilly air, and cheerful Christmas songs ringing everywhere, surely our hearts are filled with exciting emotions, joyfully welcoming a festive Christmas season. coming nearly.

🎄🎁In that atmosphere, the teachers of EVA Primary School organized a warm and joyful Christmas festival for the students.

🎁Santa Claus and Snow Princess brought lovely gifts and meaningful messages to the EVA’ students.

🌟Wishing you all to always be obedient, study well, and deserve to be “The future ‘young shoots’ of the country”. Wishing everyone a peaceful and happy Christmas.

📸Now, let’s look at the lovely pictures of the children celebrating Christmas at the English Vietnamese American Primary School!

🏫TRƯỜNG TIỂU HỌC ANH VIỆT MỸ
☎️Hotline: 028 3940 2100